Web Analytics Made Easy - Statcounter

طراحی سایت وردپرسی این روزها مورد توجه قرار گرفته است و دلیل اصلی این امر قابلیت های زیادی است که در پلت فرم وردپرس وجود دارد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طراحی سایت وردپرسی این روزها مورد توجه قرار گرفته است. دلیل اصلی این امر قابلیت های زیادی است که در پلت فرم وردپرس وجود دارد و  طراحی وب سایت با وردپرس به سرعت صورت می گیرد و کسب و کارها می توانند سریعا به سایت خود دسترسی داشته باشند و کار اینترنتی خود را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه می شود قبل از اینکه کار خود را به شرکتی بسپارید، ابتدا نمونه کارهای طراحی وب مشاهده کنید. در صورتی که این نمونه کارها قابل قبول بود، می توانید طراحی سایت وردپرسی خود را به آن شرکت بسپارید.

چرا طراحی سایت وردپرسی؟!

پلت فرم وردپرس یک پلت فرم نسبتا آمده است که قالب های متعددی بر روی آن وجود دارد و به کاربران این اجازه را می دهد سایت خود را به بهترین شکل پیاده سازی کنند. شما می توانید افزونه های متعددی را بر روی وب سایت تان نصب کنید و سایت خود را ارتقا بدهید. به طور مثال، افزونه یوست یکی از مهمترین افزونه هایی است که به سئو سایت کمک می کند. این افزونه به راحتی بر روی وب سایت قابل اجراست و همین امر سبب شده است وردپرس به یک پلت فرم قابل قبول در میان مشتریان تبدیل شود.

کدام سایت ها با وردپرس طراحی شده اند؟

بهتر است بدانید سایت های متفاوتی وجود دارند که با استفاده از پلت فرم وردپرس طراحی شده اند. برخی از نمونه کارهای طراحی وب با وردپرس به شرح زیرند:

سایت دانلودها سایت دیجاتیو سایت وردپرس بگینر سایت جی زی سایت رسمی کشور سوئد وبلاگ شرکت بلک بری سایت نیویورک تایمز وبلاگ شرکت موزیلا سایت سونی موزیک اتاق خبر فیس بوک سایت پلی استیشن

همانطور که متوجه شده اید نمونه کارهای طراحی وب با وردپرس بسیار متعدد است و شما می توانید به راحتی و بدون هیچ گونه نگرانی برای طراحی سایت وردپرسی خود اقدام کنید.

طراحی وب سایت با وردپرس چه مزیت هایی دارد؟

طراحی وب سایت با وردپرس می تواند ایده شگفت انگیزی باشد. این پلت فرم ویژگی های بسیار متعددی دارد و به کسانی که به دنبال سایت های ایده آل هستند کمک می کند تا با طراحی وب سایت با وردپرس به آنچه می خواهند برسند. از ویژگی های طراحی سایت وردپرسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سایت وردپرسی به راحتی و به سادگی قابل استفاده است. سایت وردپرسی پایدار و خلاقانه است. گزینه های جذابی در طراحی وب سایت با وردپرس در اختیار برنامه نویس قرار می گیرد. سایت وردپرسی انعطاف پذیری بالایی دارد. سئو سایت های وردپرسی به راحتی انجام می شود. مدیریت سایت های وردپرسی ساده است.

چقدر طول می کشد تا سایت های وردپرسی راه اندازی شوند؟

هیچ کس دوست ندارد مدت طولانی منتظر بماند تا سایتش راه اندازی شود. به همین دلیل، پلت فرم وردپرس توانسته است در این زمینه با اقبال زیادی رو به رو شود. با توجه به این موضوع که سایت های وردپرسی به راحتی اجرا می شوند، اگر شما بخواهید سایت ساده ای داشته باشید، این سایت ظرف مدت 7 تا 10 روز بالا می آید.

همچنین، اگر می خواهید طراحی سایت شما به صورت اختصاصی صورت گیرد، این کار ظرف مدت 30 تا 40 روز امکان پذیر است. به همین دلیل، طراحی سایت وردپرسی گزینه ایده آل برای کسانی است که به دنبال بهترین ها هستند.

آیا وردپرس منبع باز است؟

نرم افزار منبع باز به نرم افزای گفته می شود که کد منبع آن برای اصلاح و یا ارتقا باز است و برنامه نویسان می توانند در هر جای دنیا که هستند آن را ارتقا دهند. همین امر سبب شده است، این پلت فرم در مدت زمان کوتاه به سرعت رشد کند و قابلیت های زیادی به آن افزوده شود. اگر پس از طراحی سایت وردپرسی با این سایت ها کار کنید به زودی متوجه می شوید استفاده از آنها هر روز ساده تر می شود و این امر نقش بسیار مهمی در بهبود سایت ها دارد.

چگونه برای طراحی وب سایت اقدام کنیم؟

اگر می خواهید برای طراحی سایت با پلت فرم وردپرس اقدام کنید، باید به مراکز معتبر مراجعه کنید. شما با یک جستجو ساده در اینترنت می توانید به لیست کاملی از شرکت هایی دسترسی داشته باشید که این کار را انجام می دهند. اما توصیه می شود قبل از اینکه کار خود را به این شرکت ها بسپارید، مجوزهای رسمی آنها را بررسی کنید و نمونه کارهای طراحی وب شان را ببینید.

تا بدینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد طراحی سایت وردپرسی در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شده اید پلت فرم وردپرس یک پلت فرم نسبتا آماده است که افزونه های متعدی بر روی آن نصب می شوند. این پلت فرم اوپن سورس یا منبع باز است و توسعه دهندگان از سراسر دنیا می توانند برای بهینه سازی آن اقدام نمایند. اگر به دنبال مرکز معتبری هستید که طراحی وب سایت وردپرسی را برای شما انجام دهد، می توانید به ایران سایت iransite.com مراجعه کنید. این سایت سابقه درخشانی در این زمینه دارد و به شما کمک می کند با توجه به بودجه ای که دارید بهترین نتیجه را از دیجیتال مارکتینگ بدست بیاورید.

منبع: دانا

کلیدواژه: طراحی وب سایت با وردپرس طراحی سایت وردپرسی سایت های وردپرسی سایت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 16 اردیبهشت برابر 5 می را ورق می‌زنیم.

***

رصدخانه مراغه

۱۶ اردیبهشت ۶۳۸ خورشیدی، رصدخانه مراغه ساخته شد. خواجه نصیرالدین‌طوسی، همه‌چیزدان، معمار، ریاضی‌دان، منجم، پزشک، فقیه، متکلم، فیلسوف و شاعر ایرانی این رصدخانه را در دوره هولاکوخان، نوه چنگیزخان مغول، در شهر مراغه ساخت و از این‌رو، این روز در تقویم باعنوان روز مراغه نامگذاری شده است. این رصدخانه روی تپه‌ای در غرب مراغه در نزدیکی دو روستای طالب‌خان و حاجی‌کرد قرار دارد که ارومیه را می‌توان از فراز آن تپه دید. هولاکو برای نگهداری این سازمان پژوهشی موقوفه‌های ویژه‌ای در نظر گرفت. کتابخانه‌ای شامل ۴۰۰ هزار جلد کتاب و ابزارهای اخترشناسی، ازجمله ذات‌الربع دیواری به شعاع ۴۳۰ سانتی‌متر، حلقه‌دار (ذات‌الحلق)، حلقه انقلابی، حلقه اعتدالی و حلقه سموت هم فراهم شدند. در همین‌جا خواجه نصیرالدین کتاب زیج ایلخانی را از روی رصدهای انجام‌شده در این رصدخانه تدوین کرد. زیج‌ به کتابی گفته می‌شود که منجمان احوال و حرکات افلاک و کواکب را از آن معلوم کنند و نام علمی برای اصول احکام نجوم و هیئت است که تقویم را از آن استخراج می‌کردند.

دومین انسان به فضا رفت

۵ می ۱۹۶۱ میلادی برابر با ۱۶ اردیبهشت ۱۳۴۰ خورشیدی، آلن شپارد جونیور، فضانورد آمریکایی همراه با فضاپیمای مرکوری-رادستون ۳ معروف به فریدام ۷، پس‌از یوری گاگارین، کیهان‌نورد روس، به‌عنوان دومین انسان به فضا رفت و به‌مدت ۱۵ دقیقه یک پرواز زیرمداری را تا ارتفاع ۱۱۵ مایلی انجام داد و حدود ۵ دقیقه بی‌وزنی را تجربه کرد. شپارد بار دیگر و این‌بار به‌عنوان پنجمین انسان روی ماه در مأموریت آپولو ۱۴ به فضا رفت.

 

اولین آزمایش واکسن سیاه‌زخم

 ۵ می ۱۸۸۱ میلادی برابر با ۱۶ اردیبهشت ۱۲۶۰ خورشیدی، میکروب‌شناس فرانسوی لویی پاستور تلقیحات علیه سیاه‌زخم را روی ۲۴ گوسفند، یک بز و ۶ گاو در روستای کوچکی نزدیک پاریس به‌نام «پولی لو فور» انجام داد. آزمایش او موفقیت‌آمیز بود و به نقطه عطفی در پیشگیری از این بیماری کشنده که بر گاو و گوسفند و بز اثر می‌گذارد تبدیل شد. او در ۲۱ مارس ۱۸۷۷ در پاسخ به شیوع ویرانگر سیاه‌زخم شروع به تحقیق برای واکسن مقابله با این بیماری کرد. او دریافت واکسن موثری را می‌توان از سویه ضعیف‌شده باکتری سیاه‌زخم (ریزجاندار میله‌مانندی که رابرت کوخ در سال ۱۸۷۶ به‌عنوان عامل بیماری شناسایی کرده بود) ساخت. پاستور در ۶ جولای ۱۸۸۵ واکسن مؤثری علیه هاری ساخت و آن را روی کودک ۹ ساله‌ای به نام ژوزف مایستر که با گازگرفتگی سگ هار به شدت آسیب‌دیده بود آزمایش کرد.

پیو دل ریو اورتگا

۵ می ۱۸۸۲ میلادی برابر با ۱۶ اردیبهشت ۱۲۶۱ خورشیدی، پیو دل ریو اورتگا، عصب‌شناس اسپانیایی که سلول‌های میکروگلیا مغز را کشف کرد به‌دنیا آمد. اورتگا با ایجاد روشی جدید برای رنگ‌آمیزی نمونه‌های بافت با کربنات نقره توانست این سلول‌ها را کشف کند. میکروگلیا سلول‌هایی هستند که در دستگاه عصبی مرکزی زندگی و به‌عنوان یک سلول ایمنی عمل می‌کنند. اورتگا شاگرد بافت‌شناس اسپانیایی سانتیاگو رامون ای کاخال، برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی در سال ۱۹۰۶ برای کشف سازوکارهای ریخت‌شناسی و روندهای اتصالی یاخته‌های عصبی بود. اورتگا همچنین نام اُلیگودندروسیت یا الیگودندروگلیا را برای سلول‌هایی که تولیدکننده میلین در دستگاه عصبی مرکزی هستند ابداع کرد. در آغاز جنگ داخلی اسپانیا، او به پاریس و سپس آکسفورد و سرانجام در سال ۱۹۴۰ به بوینس آیرس در آرژانتین رفت.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است