Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستم های مدیریت محتوا یا ( content management system ) همان طور که از نام آن مشخص است، همان سیستمی است که برای مدیریت محتوای وبلاگ با وبسایتتان استفاده می شود. به عبارت دیگر سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری است که روی سرور نصب می شود و این امکان را در اختیار شما قرار می دهد تا امکانات مختلفی به سایت خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، سیستم های مدیریت محتوا امکانات بسیاری دارند که از طریق نصب افزونه یا پلاگین می توانید از آن ها استفاده کنید. سیستم های مدیریت محتوا انواع مختلفی دارند. وردپرس، جوملا و دروپال شناخته شده ترین سیستم های مدیریت محتوا هستند که در میان آن ها وردپرس معروف ترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتواست.

وردپرس اولین پیشنهادی است که برای طراحی وبسایت با سیستم های مدیریت محتوا به شما می شود. در حال حاضر 60 میلیون از سایت های جهان با وردپرس طراحی شده اند که بعد از طراحی سایت اختصاصی می توان آن را به عنوان قدرتمند ترین وب سایت های دنیا دانست. به عبارت دیگر 40 درصد از سهم وبسایت های جهان وردپرسی اند. پس به شما پیشنهاد می کنیم تا به طور دقیق تر این سیستم مدیریت محتوا را بررسی کنید. در این مقاله می خواهیم در مورد وردپرس و مزایای طراحی سایت با وردپرس صحبت کنیم. پس اگر شما هم قصد طراحی سایت را دارید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

 

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که روی سرور نصب می شود و شما می توانید برای راه اندازی وب سایت های مختلف از آن استفاده کنید. برای استفاده از وردپرس کافیست تا آن را روی هاست نصب کنید. قالب سایت را انتخاب کرده و بعد از آن شروع به ساخت صفحات و پست های سایت کنید. از زمانی که وردپرس شناخته شد به حدی معروف شده که در حال حاضر یک سوم از وب سایت های دنیا با وردپرس طراحی شده اند.

چرا وردپرس انقدر طرفدار پیدا کرده است؟

با وجود این که سیستم های مدیریت محتوا انواع مختلفی دارد، اما اگر از کسی در مورد سیستم های مدیریت محتوا بپرسیم ، بدون شک اولین چیزی که به ذهن آن ها می رسد وردپرس است. وردپرس به دلیل ویژگی هایی که در ادامه مقاله به آن می پردازیم تا این حد محبوب شده است.

متن باز

همان طور که گفتیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است. متن باز یعنی همه کد های وردپرس به صورت عمومی در دسترس است. در واقع توسعه دهندگان و برنامه نویسان زیادی روی هسته وردپرس کار می کنند و در حال توسعه وردپرس هستند. برخی از توسعه دهنده در حال توسعه افزونه ها هستند و برخی دیگر قالب های وردپرس را می سازند.

سادگی

یکی از مهم ترین ویژگی های وردپرس سادگی آن است. به صورتی که هر کسی می تواند با آن کار کند. شاید نصب اولیه وردپرس روی هاست نیاز به دانش فنی داشته باشد اما طراحی سایت وردپرس صفحه سازی در آن تنها با درگ اند دراپ انجام می شود و تنها با کمی کار کردن می توانید به راحتی یک سایت ساده با وردپرس بسازید.

امنیت بالا

وردپرس تا حد بسیار خوبی مشکلات امنیتی و هک شدن را رفع کرده و شما دیگر نیازی به نگرانی در مورد امنیت سایت خود ندارید. البته به این معنی نیست که وردپرس هیچ مشکل امنیتی ندارد.

قابلیت نصب افزونه

شما با استفاده از افزونه های وردپرس می توانید امکانات مختلفی را به سایت کنید. در واقع وردپرس بدنه اصلی سایت را به شما می دهد. شما باید با افزونه های مختلف صفحه سازی و کار های فنی سایت را اوکی کنید. برای مثال درگاه پرداخت برای فروشگاه های اینترنتی و یا فرم ثبت نام با استفاده از وردپرس انجام می شود.

در حال توسعه

همان طور که گفتیم وردپرس یک سیستم متن باز است و توسعه دهندگان بسیاری در حال توسعه آن هستند. پس اگر یک سایت وردپرسی دارید می توانید آن را همواره به روز نگه دارید. البته لازم به ذکر است که به روز رسانی های وردپرس فقط به طراحی و تغییرات سلیقه ای مربوط نمی شود. وردپرس راهکارهایی برای افزایش امنیت سایت، افزایش سرعت سایت و ... را ارائه می دهد و پیوسته در حال توسعه و به روز رسانی است.

انعطاف پذیری

با وردپرس می توانید انواع مختلفی از وب سایت را طراحی کنید. در واقع هدف شما از طراحی سایت مهم نیست. چرا که با وردپرس می توانید صفحات خود را هر طور که می خواهید ویرایش کنید و محتوای متنی، تصویری و یا ویدئویی در سایت ویرایش کنید و امکانات مورد نظر را در سایت پیاده سازی کنید. علاوه بر همه  این ها وردپرس به دنبال راهکاری است تا در کنار سایت اپلیکیشن موبایل هم داشته باشید.

 

هزینه پایین طراحی سایت

یکی از ویژگی هایی که باعث شده تا طراحی سایت وردپرس طرفداران بسیاری پیدا کند و در مدت کمی انقدر محبوب شود ، هزینه آن است. هزینه طراحی سایت با وردپرس به دلیل این امکانات آن از قبل کدنویسی شده اند و طراحان سایت نیازی به کدنویسی سایت از صفر را ندارند در مقایسه با طراحی سایت اختصاصی با وجود امکانات بسیاری که دارد بسیار پایین است. به همین خاطر بسیاری از افراد طراحی سایت با وردپرس را ترجیح می دهند.

 

برای طراحی سایت و استفاده از وردپرس به چه چیزهایی نیاز دارید؟

تا این جای مقاله در مورد مزایا و دلایل محبوبیت وردپرس صحبت کردیم . اما حالا می خواهیم ببینیم که برای راه اندازی یک سایت با وردپرس به چه چیز هایی نیاز داریم. برای شروع راه اندازی سایت وردپرسی به هاست نیاز دارید تا محتوای سایت خود را در آن نگه دارید. بعد از آن به دامنه نیز پیدا می کنید. برای خرید هاست و دامنه باید به سایت های میزبانی وب مراجعه کنید. هاست ها انواع مختلفی دارند. اما ما پیشنهاد می کنیم که از هاست لینوکس استفاده کنید. برای خرید دامنه هم با توجه به نوع و امکانات سایت یکی را انتخاب کنید.

وقتی این دو را آماده کردید، فقط باید آخرین آپدیت وردپرس را دانلود کرده و آن را روی هاست نصب کنید و بعد از آن مراحل نصب را ادامه دهید.

آیا وردپرس پاسخگوی همه نیاز های یک کسب و کار حرفه ای است؟

وردپرس یک سایت حرفه ای است که با استفاده از آن می توان انواع مختلفی از وب سایت ها را طراحی کرد. اگر می خواهید می خواهید یک سایت ساده فروشگاهی ، شرکتی و ... داشته باشید، وردپرس گزینه مناسبی است. اما اگر می خواهید یک سایت با با امکانات اختصاصی داشته باشید. وردپرس کمک زیادی به شما نمی کند. همچنین شما علاوه بر یک سایت با امکانات حرفه ای به یک اپلیکیشن موبایل برای کاربرانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می کنند، نیاز پیدا می کنید. طراحی اپلیکیشن اندروید و ios  امکان اتصال اپ موبایل به سایت های اختصاصی را می دهد و این یک مزیت برای کسب و کار شما محسوب می شود.  

تیم ویستا در زمینه طراحی سایت وردپرس و طراحی سایت اختصاصی تخصص دارد و می تواند شما را در این زمینه کمک کند. اگر شما هم قصد طراحی سایت با وردپرس را دارید، می توانید  برای دریافت مشاوره از طریق شماره تلفن 88551470-021 یا 09128756547 با کارشناسان ویستا تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ذهن شماره تلفن کسب و کار موبایل وبلاگ سیستم های مدیریت محتوا طراحی سایت با وردپرس سیستم مدیریت محتوا انواع مختلفی حال توسعه طراحی سایت سایت وردپرس وب سایت ها وردپرس یک یک سایت متن باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA